زعفران ادویه ای است که از گل های crocus sativus Linné حاصل می شود. زعفران در خاورمیانه و مناطقی از اروپا رشد می کند. این گیاه بیشتر در ایران ، هند و یونان کشت می شود. فقط ماه های محدودی، حدود سه تا چهار هفته گل می دهد. این گل ؛ رنگ قرمز تیره دارد ، همچنین نخ مانند های کنار آن ها نیز محسوب می شوند که با دقت با دست برداشته شده و خشک می شوند. اینها ادویه زعفران به حساب می آیند.

از زعفران در آشپزی برای افزودن رنگ و طعم به غذاها ، به عنوان یک رنگ دانه و یک ماده معطر استفاده شده است. مانند بسیاری از گیاهان و ادویه جات وترشی جات ، زعفران می تواند به عنوان یک چای تهیه شود. امروزه ، زعفران دارای ارزش بالایی است که هم به عنوان ادویه برای پخت و پز استفاده می شود و هم یک درمان جایگزین برای شرایط مختلف درمانی است . برخی مطالعات نشان داده است که این ادویه فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه با فواید سلامتی آن و نحوه تهیه چای زعفران بیشتر آشنا شوید.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها